Sacpro är Brawoliners första BSC partner

Sacpro är första företag i världen som ingått ett avtal med Brawoliner som BSC partner, vilket står för Brawo Systems Center. Det innebär att Sacpro möter de krav som Brawoliner har satt upp för deras BSC partners.

Brawoliner är en världsledande leverantör av foder och epoxi. Sacpro har ett långvarigt samarbete med Brawoliner och började sälja deras produkter redan 2008. Det är också deras material som används i vårt system för relining i fastigheter, Sacpipe Connection System.

För att bli en BSC partner till Brawoliner ska företaget klara vissa krav så som teknisksupport, utbildning och försäljning. Sacpro är det första av alla Brawoliners återförsäljare runt om i världen som blivit utsedd till BSC partner.

– Att Sacpro är först ut är en stor ära samtidigt som det visar att också Brawoliner tycker om vårt sätt att jobba där vi inte bara erbjuder snabba leveranser utan också kan följa upp det med en grundlig utbildning och bra teknisk support, säger Fredrik Sterner, VD för Sacpro AB. Det är verkligen roligt att vårt fina samarbete också resulterat i det här avtalet.

Sacpros avtal som BSC-partner gäller i Sverige, Finland och Norge och innefattar alla Brawoliners produkter. Läs mer hos Brawoliner.

Skriven 12 oktober 2018