Om Sacpro AB

EN KOMPLETT LEVERANTÖR

Sacpro AB är Sveriges ledande leverantör, producent och återförsäljare av verktyg och material för rörinfodring av dagvatten- och avloppssystem i och ut från fastigheter. Vi har utvecklat tre egna varumärken under namnen Sacpipe®, Sacparts® och Sactools®. Med våra egna varumärken samt ett nära samarbete med det ledande europeiska varumärket Brawoliner® representerar Sacpro ett komplett system för relining – Sacpipe Connection System. Sacpro levererar i dag främst produkter till Sverige, Finland, Norge och Danmark men också till Tyskland, Holland, Italien, Belgien, England och Australien.

VERKTYG FÖR INFODRING

Sacpro tillhandahåller de verktyg som behövs vid installation av foder i fastighet. Både egenutvecklade verktyg så som Extruders, grenrörsverktyg, ångmaskiner men vi är även återförsäljare av t.ex. kompressorer, fräsar och annat. Alla verktyg är utvecklade, anpassade och utvalda för att optimera era installationer i fastigheter. Vilket i regel innebär att de är mindre, lättare och smidigare.

MATERIAL FÖR INFODRING

Sacpro utvecklar och säljer Sacpipe Connection System. Det är ett komplett system för förinfodring i fastigheter. Systemet använder sig av foder från Brawoliner®, våra egna grenrör, anborrningsgren och relning connection som säkrar övergången mellan ett konventionellt rör till ett relinat rör. Våra grenrör kan specialbeställas i vilka former som helst med snabba leveranser.

UTBILDNING FÖR INSTALLATÖRER

Det är över 230 installatörer som genomgått vår populära utbildning för installation av Sacpipe Connection System. Det är en grundläggande 3-dagars utbildning med både teoretiska och praktiska övningar, så som installationsmetodik, egenkontroller, säker epoxihantering och mycket mer.