Återförsäljare

Sacpro är återförsäljare av av flera reliningsprodukter från andra producent men vi är framför allt själva en producent av både material och verktyg för relining i fastigheter.

Sacpipe Connection System

I vårt system för infodring i fastigheter – Sacpipe Connection System har vi flera egenproducerade komponenter, som säljs under varumärket Sacparts. Det handlar om anborrningsgren, relining Connection och framför allt grenrör i diverse utformning. Alla standard produkter har vi i lager, vilket betyder snabba leveranser. Vi producerar även kundanpassade grenrör och oftas kan vi skicka dem inom två dagar efter beställning, lite beroende på vår arbetsbelastning.

Sactools

Vår egenproducerade verktyg och utrustning för relining, säljer vi under varumärket Sactools. Vi producerar bland annat Extuders, grenrörverkyg, trycklarm, valsar, ångmaskiner och mobila arbetsplatser.

Återförsäljare har möjlighet att sälja alla våra egenproducerade produkter, i länder där vi saknar återförsäljare säljer vi själva. Sacpro har följande återförsäljare:

Vi söker återförsäljare i andra länder

Är du intresserad av att sälja vår produktserie för installationsvertyg och utrustning – Sactools. Kontakta i så fall oss på info@sacpro.se