Vi söker nu en CFO som vill ta en central roll i vår organisation

Vill du följa med oss på vår tillväxtresa? Vi har starka produkter och lösningar i en bransch med stora framtidsutsikter. Vi söker nu en CFO som vill ta en central roll i vår organisation och optimera förutsättningarna för vår fortsatta tillväxt. Genom att skapa stabila strukturer för vår redovisning och ekonomistyrning samt genom att vara drivande i utvecklingen av våra

Skriven 14 mars 2024

Kampen mot Cancer.

Sedan första Februari skänker Sacpro, Fluxus och Reliningsvaruhuset tillsammans en del av intäkterna till både Cancerfonden och Barncancerfonden.Genom att bidra, oavsett belopp, spelar du en viktig roll i att hitta mer effektiva behandlingar, och förhoppningsvis en framtid där ingen behöver kämpa mot denna hemska sjukdom.Insamlingarna är öppna i 11 dagar till, känner du för att nå

Skriven 19 mars 2024

Tack till alla som besökte vår monter på WWETT Show 2024!

Ett stort tack till er som besökte vår monter på WWETT Show 2024, där vi ställde ut tillsammans med APS.Det var ett nöje att träffa er. Vi ser fram emot att fortsätta leverera högkvalitativa reliningprodukter som möter era behov.Tack än en gång för ert stöd och visat intresse för vårt arbete inom relining.Med vänliga hälsningar,Sacpro.

Skriven 12 februari 2024

God Jul och Gott Nytt År!

För 12:e året i rad, väljer vi att inte skicka ut några julgåvor. Istället ger vi ett bidrag till Barncancer Fonden.Varje dag drabbas ett barn av cancer. Men det finns hopp. Fler barn än någonsin överlever idag sin cancer. Vi är stolta över att bidra till Barncancer Fonden under julen 2023!Öppet alla vardagar 07:00 - 16:00 förutom röda dagar.

Skriven 20 december 2023

Helix Kapital blir tillväxtpartner till Sacpro

Helix Kapital ingår partnerskap med Sacpro AB, en ledande leverantör och producent av verktyg och material för rörinfordring (”relining”) i fastigheter. Sacpros grundare och ledning kommer tillsammans med Helix Kapital att accelerera bolagets tillväxt med fokus på norra Europa och USA.Sacpro är ett av de ledande företagen inom system och verktyg till rörinfodringsmarknaden i Norden.

Skriven 20 december 2023