Sacpro on Brawolinerin ensimmäinen BSC-kumppani

Sacpro on ensimmäinen yritys maailmassa joka on allekirjoittanut Brawolinerin kanssa sopimuksen jonka nojalla voi kutsua itseään viralliseksi BSC-kumppaniksi. BSC lyhenne tulee sanoista Brawo System Center(Brawo järjestelmäkeskus). Sopimus tarkoittaa, että Sacpro vastaa niitä standardeja jotka Brawoliner asettaa kansainvälisille yhteistyökumppaneilleen, jotka haluavat BSC-kumppaneiksi.

Tullakseen Brawolinerin BSC-kumppaniksi yrityksen täytyy yltää erinäisiin standardeihin liittyen mm. tekniseen tukeen, koulutukseen ja myyntiin. Sacpro on ensimmäinen Brawolinerin kansainvälisistä yhteistyökumppaneista, josta on tehty BSC-kumppani.

”Se, että Sacpro on ensimmäinen Brawo-järjestelmäkeskus on suuri kunnia sillä se tarkoittaa, että Brawolinerilla pidetään tavastamme työskennellä ja että emme tarjoa ainoastaan nopeita toimituksia vaan myös hyviä koulutuksia sekä teknistä tukea. Tämä on tulosta vuosien hyvästä yhteistyöstä”, kommentoi Fredrik Sterner, Sacpron toimitusjohtaja.

Sacpron sopimus BSC-kumppanuudesta kattaa Suomen, Ruotsin sekä Norjan ja kattaa kaikki Brawolinerin tuotteet. Lue lisää asiasta www.brawoliner.com

Written 15 oktober 2018