Jobba hos oss

Vi söker en Reliningstekniker för utbildning, support och produktutveckling

Vår verksamhet och affärsidé har framtiden för sig. Därför ska vi fortsätta växa och förädla det varumärke vi byggt upp genom åren. Vi är kända för vår kvalitet, vår höga servicenivå och enastående leveranstider. Nu behöver vi stärka upp på avdelningen Support och Utveckling och erbjuder en chans att vara med på vår tillväxtresa.

I arbetsuppgifterna ingår support, utbildning samt utveckling av produkter. För att lyckas i detta arbete krävs mångårig erfarenhet av Relining/Rörinfodring då kontakten med kund ligger i fokus.
Därför ställer vi stora krav på din professionalitet, tekniskt intresse och seriositet, samtidigt som du behöver ett driv att ta egna initiativ och upprätthålla en hög aktivitetsnivå i ditt dagliga arbete. De erfarenheter du har samlat på dig från marknaden är viktiga för vår utveckling, så förutom att du ska arbeta operativt med kundkontakter är du också delaktig i vår strategiska utveckling.

Vi vill att du har erfarenhet ifrån branschen samt är villig att arbeta i team och föra utvecklingen framåt. Framförallt kommer ditt engagemang och ditt beteende att vara avgörande för hur vi värderar din kompetens. Det är viktigt att du är utåtriktad, har lätt att ta kontakter med människor och tycker om att bygga långsiktiga, hållbara relationer med både kunder och leverantörer. Samtidigt behövs din noggrannhet, disciplin och förmåga att få saker gjorda.

Vi erbjuder dig en möjlighet att få vara med och påverka vår utveckling med mål att fortsätta vara marknadsledande inom reliningsindustrin.

Vill du veta mer eller söka tjänsten?
Kontakta Tomas Sjögren på tomas@sacpro.se eller 070-327 29 78

 


Spontanansökan

Sacpro är ett växande företag och vi är alltid intresserade av bra medarbetare. Därför får du gärna skicka in en spontanansökan även om vi inte har en ledig tjänst. Skicka ett personligt brev och CV till info@sacpro.se.