Träffa Sacpro och Clog Squad Academy på WWETT i Indianapolis

Idag öppnar mässan WWETT i Indianapolis, med fokus på avloppsvatten och miljötjänster. För första gången finns Sacpro och våra produkter representerade genom vår nya partner Clog Squad Academy.

Clog Squad Academy har startat upp en utbildning för relining i USA och säljer även material och verktyg. De är vår första återförsäljare där. Ken Beyer som är VD på Clog Squad Academy har vänt sig till den skandinaviska marknaden för att hitta partners att samarbeta med:
– Vi är väldigt glada att vi ingått ett samarbete med Sacpro. De blir verkligen en tillgång för oss med deras mångåriga erfarenhet och tekniska kunskap. Vårt samarbete har startat väldigt bra och de har redan levererat verktyg som är anpassade för vår marknad, säger Ken Beyer.

Både Sacpro och Clog Squad Academy bedömer att marknaden i USA kommer växa kraftigt de närmaste åren:
– Vi tycker det är helt rätt tidpunkt att ta steget in i USA med våra produkter. Vi sökte en partner med hög servicenivå och som också satsade på att utbilda sina kunder. Med Clog Squad Academy känns det som vi träffade helt rätt, säger Fredrik Sterner, VD på Sacpro.

21-23 februari hittar ni oss i Clog Squad Academys monter WWETT 2019.
Välkomna till monter nr 1000.
PSSST… Det finns en ny produkt som ännu inte är släppt…

Skriven 21 februari 2019