Relintec – Ny rensmaskin

Sacpro lanserar nu en helt ny fräsmaskin på marknaden – Relintec. Det är en kompakt men kraftfull, säker och prisvärd rensmaskin. Den är lätt att ta med sig in i lägenheter, genom dörrar och uppför trappor. Det räcker med ett vanligt vägguttag då den bara kräver 230 V.
– Relintec är en rensmaskin av hög kvalité och vi har sedan en tid tillbaka några maskiner ute på marknaden, så de är testade fullt ut i våra kunders rätta miljö. Vi har bara fått positiv feedback och det känns bra att den motsvarar våra höga förväntningar, säger Fredrik Sterner, VD på Sacpro
Enheten är konstruerad för fräsning av hårda beläggningar i metalliska rör inför relining och fräser bort beläggningar på kort tid. En kompakt fräsenhet som kan manövreras av endast en person! Manövreras via en fotpedal eller via kontrollpanelen på enheten. Mycket enkel in och utmatning av fräsaxeln. Enheten är mobil och lätt att transportera oavsett trappor eller höga trösklar.

Specifikation

 • Manövreras enkelt av en person
 • Styrning via fotpedal eller kontrollpanel
 • Kompakt, lätt och enkel att transportera
 • CE-märkt
 • Elektrisk, 230 V
 • Rotationshastighet, 500 – 2100 rpm
 • Pulverlackerad för enkel rengöring
 • Trumdiameter: 650mm
 • Längd: 770mm
 • Bredd: 430mm
 • Höjd 710mm (handtag nere), 1060mm (handtag uppe)
 • Vikt: 30 kg (utan axel)
 • Axelkapacitet: 20m (ø10mm eller ø12mm)
 • Nödstoppsknapp
 • 10 m strömkabel
Skriven 16 april 2018