Sacpro on virallinen jälleenmyyjä Linerventin ilmanvaihtokanavien sukitustarvikkeille

Meillä on Sacprolla suuri ilo ilmoittaa, että meistä on tullut Linerventin virallinen jälleenmyyjä. Linervent on ilmastointikanavien sukitusten johtava materiaalivalmistaja. Vuodesta 2014 asti Linervent on kehittänyt parasta ratkaisua ilmastointikanavien sukittamiseen. Sittemmin jo 20.000 metriä sukkaa on asennettu tyytyväisille asiakkaille Suomessa ja Ruotsissa. Tuotteet ovat asentajille helppoja käyttää ja antavat kiinteistön omistajille ajan kanssa huomattavia säästöjä.

– Se, että Sacpro on Linerventin virallinen jälleenmyyjä on erittäin jännittävää ja saamme heidän tuotteistaan mahtavan lisän laajaan valikoimaamme. Tarve ilmastointikanavien uudelleenpinnoittamiseen kasvaa tasaisesti ja me haluamme tarjota asiakkaillemme kaiken mitä he tarvitsevat päästäkseen sisään toimialalle. Odotamme innolla pitkää ja kehittävää yhteistyötä Linerventin kanssa, sanoo Sacpron toimitusjohtaja Fredrik Sterner.

– Me Linerventillä olemme todella iloisia yhteistyöstä Sacpron kanssa ja näemme välillämme paljon yhteistä synergiaa. Sacprolla on laadukas valikoima työkaluja ja koulutusta uusille asiakkaille sekä laaja jo olemassa olevaan asiakaskunta, jolla on kaikki mitä he tarvitsevat tuotteemme asentamiseen. Tuntuu luonnolliselta, että teemme yhteistyötä, sanoo Linerventin toimitusjohtaja, Stefan Håkanson.

Written 15 oktober 2020