Vi söker nu en CFO som vill ta en central roll i vår organisation

Vill du följa med oss på vår tillväxtresa? Vi har starka produkter och lösningar i en bransch med stora framtidsutsikter. Vi söker nu en CFO som vill ta en central roll i vår organisation och optimera förutsättningarna för vår fortsatta tillväxt. 

Genom att skapa stabila strukturer för vår redovisning och ekonomistyrning samt genom att vara drivande i utvecklingen av våra affärsplaner och finansieringsstrategier kommer du bidra med trygghet och dynamik till organisationen. Som vår CFO har du ett brett ansvar som även omfattar delaktighet i planering och genomförande av förvärv, säkerställa efterlevnad av regelverk och utveckla system och metoder för att driva vår lönsamhet. Du har en ledande funktion och kommer arbeta nära vår VD.

Vi söker dig som kan ta position som en pålitlig, drivande och produktiv CFO. Du har gedigen erfarenhet från CFO-roll eller liknande, helst från tillverkande eller produktförsäljande bolag. Du har avancerade kunskaper om redovisning och är van att arbeta med ekonomistyrning. Som person har du lätt för att skapa förtroende och är en förebild i hur du möter din omgivning och skapar långsiktiga relationer. Du blir en viktig aktör i vår ledningsgrupp och kommer att möta utmaningar som ställer krav på din precision, ledarskapsförmåga och självständighet. 

Vi hoppas du vill vara med på vår resa in i framtiden! Vill du veta mer? Kontakta Ulf Alexandersson, 070 – 260 50 00, på Ageniuz som vi samarbetar med i denna rekrytering. Registrera din ansökan senast 31 mars.

: Vi söker nu en CFO som vill ta en central roll i vår organisation
Skriven 14 mars 2024