Jobba hos oss

Montör Sacpro

Är du praktiskt lagd, har intresse för teknik och trivs med att hela tiden utveckla och förbättra ditt arbete? Vill du jobba på Sacpro, Skandinaviens ledande leverantör för relining? Vi söker nu ytterligare en person som arbetar med montering av våra produkter.

Arbetsbeskrivning
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara produktion av Sacpros egna produkter. Det innebär att du arbetar med montering samt att du är delaktig i utveckling och förbättring av produkterna och att effektivisera avdelningens arbetssätt. Du kommer även att arbeta med ordermottagning, kundsupport och leveranser.

Vem är du?
Vi söker dig som är praktiskt lagd, har ett stort tekniskt intresse och som har arbetat i en liknande roll som montör eller mekaniker tidigare. Det är meriterande om du arbetat inom VVS-branschen. God datorvana och B-körkort är ett krav. BE eller CE-körkort och truckkort är meriterande. Du talar och skriver svenska och engelska flytande. Vi ser gärna att du har erfarenhet av CAD-program och att du kan dokumentera ditt arbete på ett strukturerat sätt.

För att lyckas bra på den här tjänsten är du självgående, engagerad och har hög arbetsmoral. Du är noggrann och mån om att lämna ifrån dig ett väl utfört arbete. Du har lätt för att samarbeta och kommunicera med andra. På sikt ser vi gärna att du ansvarar för vår monteringsavdelning.

Omfattning
Tillsvidareanställning, heltid

Placering
Falun

Ansökan
Maila din ansökan med CV till hanna.tufvesson@sacpro.se

Rekrytering sker löpande så vi ber dig skicka din ansökan så snart som möjligt!


SACPRO är Sveriges ledande leverantör av system, verktyg och material för relining. Vi har skapat två egna varumärken under namnen Sacpipe och Sactools. Tillsammans med våra duktiga tekniker och utvecklare försöker vi alltid ligga steget före inom teknik och design. Vi omsätter cirka 35 MSEK och vårt kontor finns i Falun.