Företaget

Bakgrund

SACPRO AB startades av Jan Erik Svedlund under namnet Sacrab AB år 1988. Sacrab var ett teknik- och entreprenadföretag med inriktning på schaktfri rörförnyelse, med huvudinriktning mot markförlagda ledningar.

Teknik och hantverk möter varandra

Sacrab drev entreprenader runt om i Sverige under 17 år samtidigt som man forskade efter nya lösningar för en säkrare installation. År 2005 avyttrades entreprenörsverksamheten till en Dansk/Svensk koncern med verksamhet i norra Europa. Idag är SACPRO AB Sveriges ledande leverantör av verktyg och material för rörinfodring. Med vår erfarenhet och via våra uppdrag hos kommuner och bostadsbolag har vi i dag skapat två egna varumärken under namnen Sacpipe och Sactools. Sactools innefattar verktyg och produkter specialtillverkade för rörförnyelse.  Tillsammans med duktiga tekniker och utvecklare försöker vi alltid ligga steget före gällande teknik och design. Dessa produkter är optimala för dess ändamål och används av de största företagen inom reliningsbranschen, både i Sverige och utomlands. Med två egenproducerade varumärken samt ett nära samarbete med det ledande Europeiska varumärket Brawoliner representerar SACPRO AB ett komplett system för relining. Våra samarbetspartners är valda med största omsorg för att att produkterna vi levererar ska hålla den höga kvalité som vi lovar. SACPRO AB levererar i dag produkter till Norge, Finland, Danmark och Sverige men också till Tyskland, Belgien, England och Australien.

Auktorisering för kvalité

För att garantera den bästa kvalitén på slutresultatet har SACPRO AB skapat en auktorisering som går ut på att samtliga installatörer som använder våra produkter ska genomgå en utbildning. En säkerhet för oss, installatören och kunden.

Snabba leveranser

Vårt mål är att skicka de flesta av våra produkter (inte specialbeställningar) samma dag eller dagen efter att ordern mottagits. Vi arbetar dagligen för att få ett större och mer komplett lager.

Miljö och framtid

Sacpipe connection system – Bättre än stambyte. Med 17 år i branschen, inom både markavlopp och stamrenovering i bostadshus, har vi fått en gedigen kunskap, en kunskap vi nyttjat när vi skapat vårt egna produktsystem, Sacpipe connection system. Ett system som klarar dagens och morgondagens alla krav på slitage, täthet och säkerhet. Sacpipe connection system säkerställer stammens funktion och har en testad livslängd på mer än 50 år.

Tester genomförda av Plastics Commission of the German Federal Helth Authorities visar att de rördelar vi använder vid renovering av avloppsrör inte påverkar vattnet som funnits i ledningarna negativt. Resultatet visar att vattnet till och med håller dricksvattenklass. I en sammanfattning av vattentestet skriver Plastics Commission of the German Federal Health Authorities följande: – On the grounds of the test results there are no reservation of the water hygienic point of view about the use of the 2-components, EP-impregnating resin Kondur 160 BRAWO 1 for laminate and polyester needle felt hoses to sealing and reconstruction of sewer.