Oct
10

Tomas ny säljansvarig på Sacpro

Tomas Sjögren

Den första oktober började Tomas Sjögren som ansvarig för försäljningen på Sacpro. Tomas har lång erfarenhet från Reliningsbranschen. Redan 1996 började Tomas på Proline och har sedan dess mer eller mindre arbetat med relining.

- Vi är oerhört glada att vi lyckats knyta till oss Tomas med hans kunskap, erfarenhet och kontaktnät inom branschen, berättar Fredrik Sterner, VD på Sacpro och fortsätter:

- Tomas matchar helt klart den profil vi sökte och vi tror han kommer tillföra mycket för vår fortsatta utveckling av företaget.

Under sina 21 år i branschen har Tomas bland annat hunnit med att jobba som installatör, säljare, projektledare och har också suttit i styrelsen för BRiF, branschföreningen för relining i fastigheter. Han har sedan tidigare varit kund hos Sacpro och nu har han alltså gått från entreprenör- till leverantörsidan.

- Det känns kul att vara på den här sidan, spännande att prova något nytt samtidigt som jag kan dra nytta av den erfarenhet jag samlat på mig under åren, säger Tomas.

Vi hälsar Tomas varmt välkommen till Sacpro.

KONTAKTUPPGIFTER:

Tomas Sjögren
Säljansvarig, Sacpro AB
Telefon: 023 702 25 35
E-post: tomas.sjogren@sacpro.se

Sep
14

Vi söker en Montör

Montör Sacpro

Är du praktiskt lagd, har intresse för teknik och trivs med att hela tiden utveckla och förbättra ditt arbete? Vill du jobba på Sacpro, Skandinaviens ledande leverantör för relining? Vi söker nu ytterligare en person som arbetar med montering av våra produkter.

Arbetsbeskrivning
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara produktion av Sacpros egna produkter. Det innebär att du arbetar med montering samt att du är delaktig i utveckling och förbättring av produkterna och att effektivisera avdelningens arbetssätt. Du kommer även att arbeta med ordermottagning, kundsupport och leveranser.

Vem är du?
Vi söker dig som är praktiskt lagd, har ett stort tekniskt intresse och som har arbetat i en liknande roll som montör eller mekaniker tidigare. Det är meriterande om du arbetat inom VVS-branschen. God datorvana och B-körkort är ett krav. BE eller CE-körkort och truckkort är meriterande. Du talar och skriver svenska och engelska flytande. Vi ser gärna att du har erfarenhet av CAD-program och att du kan dokumentera ditt arbete på ett strukturerat sätt.

För att lyckas bra på den här tjänsten är du självgående, engagerad och har hög arbetsmoral. Du är noggrann och mån om att lämna ifrån dig ett väl utfört arbete. Du har lätt för att samarbeta och kommunicera med andra. På sikt ser vi gärna att du ansvarar för vår monteringsavdelning.

Omfattning
Tillsvidareanställning, heltid

Placering
Falun

Ansökan
Maila din ansökan med CV till hanna.tufvesson@sacpro.se

Rekrytering sker löpande så vi ber dig skicka din ansökan så snart som möjligt!

Sep
04

Skåpbil inredd för relining

Förra veckan kom Misab på besök för att hämta sin nyinredda skåpbil. De kunde vända hem med en smidig mobil arbetsplats utrustad för att förbereda foderinstallationer på bästa möjliga sätt.

Misab-nybil

Misab-ex  Misab_bank  Misab-skapMisab-tak  Misab-1a-hjalpen  Misab-extern-kompressor

Aug
24

Stängt för konferens 29/8

Tisdagen den 29:e augusti håller Sacpro stängt hela dagen för konferens. Det innebär att beställda varor kommer skickas dagen efter istället (onsdag 30:e augusti).

Ifall vi är svåra att få tag på telefon under dagen går det lika bra att lägga era beställningar via e-post eller vår webshop:

order@sacpro.se

webshop.sacpro.se

Jun
27

Ändrade öppettider i sommar

Sacpro har öppet hela sommaren men kommer ha ändrade öppettider.

Från vecka 28 till vecka 31 kommer Sacpro hålla öppet mellan 8:00 och 15:00.

Ha en riktigt trevlig sommar!

Mar
13

Bokbussen på besök

bokbussen2

Förra veckan fick vi ett besök av bokbussen i Falun.  Det var inte för att vi skulle låna böcker utan vi hade fått ett litet uppdrag, från leverantörer av bokbussen, att koppla in en el-omvandlare. Ett annorlunda men roligt jobb även om vi föredrar våra egna mobila arbetsplatser.

Feb
27

Sacpro bygger en mobil arbetsplats

Sacpro bygger mobila arbetsplatser optimerade för förberedelser av foderinstallationer.

Grundtanken är att skapa en säker, trivsam och produktiv arbetsmiljö. Välutrustad redan från start, med värme, bänkar med utdragslådor, utsugsskåp, manuellt valsverk, servicekompressor, vakuum mm. Byggs som ett One-Off bygge i nära samråd med köparen, som i sin tur kan välja till en rad finesser, däribland elektriskt valsverk, luftkonditionering, övrig installationsutrustning mm.

I december byggde vi en kundanpassad vagn åt en av våra kunder:

Våra mobila arbetsplatser är anpassade efter våra kunders specifika behov, allt för att underlätta deras arbete.

Intresserad av en mobilarbetsplats? Kontakta oss gärna så berättar vi mer.

Kontakta oss för mer information:
+46 (0)23 79 06 50 / order@sacpro.se / webshop.sacpro.se

Feb
20

Ny hemsida för Sacpipe

Förra månaden släppte vi en ny version av Sacpipe.se, vår hemsida för Sacpipe Connection System.

Syftet med vår nya hemsida är att informera om Sacpipe Connection System och våra auktoriserade installatörer. Vi vill ge vår syn på relining i fastighet och vilka möjligheter fastighetsägarna har i val av system och installatörer vid en renovering av avloppen.

Vi har några referenser på projekt utförda av våra auktoriserade installatörer. Dessa kommer efterhand utökas med flera. Det kommer även presenteras nyheter i och kring Sacpipe Connection System och våra auktoriserade installatörer.

www.sacpipe.se

Jul
07

Sommaravslutning för personalen

Förra veckan var större delen av Sacpro på sommaravslutning. Årets aktivitet var att vi skulle själva tillaga en 4-rättersmiddag med handledning av Petter och Micke på Kokkonsten Matstudio i Falun.

Vi överraskade oss själva med att tillreda en fantastisk middag. Vi kan varmt rekommendera den här aktiviteten för de som har möjlighet. Läs mer på www.kokkonstenmatstudio.se.

Nedan hittar ni lite bilder från vår kväll.

meny matlagning1 matlagning3 matlagning4 matlagning2 till-bords forratt2 efterratt

Jun
23

Sacpro stängt på midsommarafton 24 juni

Sacpro är stängt fredagen den 24 juni, eftersom vi firar midsommar här i Sverige.

En kanske inte helt rättvis bild om varför och hur vi firar midsommar:

Ha en trevlig helg!

May
03

Ny Vakuumpump

vakuum_pump-2

Sacpro har tagit in en ny vakuumpump i vårt sortiment. Den är kompakt, robust, pålitlig och väldigt kraftfull. Vakuumpumpen har ett handtag så att den är lätt att ta med sig. Den väger endast 6,9 kg och har måtten 275 x 170 x 192 mm (L x B x H).

Leverans start i slutet av maj.

Kontakta oss för mer information:
+46 (0)23 702 25 37 / order@sacpro.se / webshop.sacpro.se

Apr
18

Teknikdagarna 2016

Förra veckan arrangerade Sacpro Teknikdagarna 2016. Det blev ett lyckat arrangemang med föredrag, minimässa och middag.

Det var ca 50 personer, både kunder och leverantörer som besökte oss. Föredragen hölls av Peter från Flando, Johanna från Verksamhetsplatsen, Hans från Brawoliner och så höll även vi på Sacpro föredrag på scenen. Vi arrangerade även en minimässa där Ridgid, Hilti, Fini, Verksamhetsplatsen, Dancutter, och Brawoliner ställde ut. När programmet var klart för dagen blev det mingel innan dagen avslutades med en gemensam middag på O’Learys.

Vi vill tacka alla besökare och leverantörer för en lyckad dag och kväll. Välkomna åter 2017!

Lite bilder från dagen:

01_PeterJobark02_fini03_pres_johanna08_sactools05_pres_daniel-jockum06_hilti07_pres_hans09_Mingel104_ridgid10_mässa_Johanna12_hilti-per13_dancutter_swoosh11_mingel_brawo14_mässa_johanna215_Pierre_Jocke16_ridgid_besök

Mar
24

Sacpro stängt 25 mars

Fredagen den 25 mars är Sacpro stängt.

Vi önskar er alla en trevlig påsk!

Mar
14

Utställare klara för Teknikdagarna

På Teknikdagarna 14-15 april arrangerar vi en minimässa. Flera utställare är nu uppbokade och kommer att visa upp sina produkter hos oss.

Följande företag kommer att ställa ut med mässerbjudanden:

Hilti – Handverktyg

Dancutter – Robotvräsar

Fini – kompressorer

Brawoliner – Foder och Epoxi

Ridgid – kamerautrustning

Vi väntar också på besked från ytterligare utställare.

 

Välkommen till Teknikdagarna 2016:

www.sacpro.se/tech2016

 

Nov
09

Mustaschkampen avgjord

Sista november var det dags för avgörande i mustaschkampen här hos Sacpro. Det blev en samling mustascher i alla dess former.

Tävlingens utveckling för respektive deltagare kan ni se nedan.

30-Nov-KP17-Nov-KP9-Nov-KP2-Nov-KP

30-Nov17-Nov-DK9-Nov-DK2-Nov-DK

30-Nov-FS9-Nov-FS2-Nov-FS

30-Nov-GS17-Nov-GS9-Nov-GS2-Nov-GS

Som ni ser, måste man väl ändå säga Göran Sveen har haft stor nytta av sin stiliga mustasch han började med. Vi andra hade länge hopp om att kunna ta oss ikapp men förgäves… Nu kan man lätt tro att det också var Göran som tog hem tävlingen. Men nyanställde Lucas klev direkt in i tävlingen och tog hem segern.

30-Nov-Lukas

Grattis Lucas och välkommen till Sacpro! Nu ska vi också skänka lite pengar till förmån för cancer forskningen. Vi återkommer när det valet är gjort. Ha en bra dag! 


9 November – Mustaschkampen fortsätter på Sacpro. Så här såg det ut i måndags, 9:e november:

9-Nov-DK9-Nov-FS

9-Nov-GS9-Nov-KP

Som ni ser en samling “fina” mustascher. Göran har fortfarande en solklar ledning men vi andra jobbar på det.


2 November – Hela november ska delar av Sacpros personal odla sin mustasch i vår egen mustaschkamp. Så här såg vi ut 2 november.

2-Nov-DK 2-Nov-FS 2-Nov-GS 2-Nov-KP

Det gör vi för att uppmärksamma den viktiga kampen mot cancer. Vi hoppas att man snart hittar ett botemedel mot prostatacancer, bröstcancer och alla andra varianter av cancer.

Vi kommer odla våra mustascher hela november för att sen utse Sacpros bästa mustasch. Visst, Göran har ett rejält försprång men vi andra siktar på att vara ikapp i slutet av månaden. Sacpro kommer också att skänka en julgåva i form av ett bidrag till någon av de organisationer som stödjer cancerforskning och människors kamp mot cancer.

Må bästa mustaschen vinna!

Länkar:

Sep
22

Vi bygger nya kontorsrum

Rebuilding

I måndags startade arbetet med att skapa två nya kontorsrum i direkt anslutning till packningsutrymmet. Vi har snickarna på besök och de jobbar både snabbt och noggrant. I det ena rummet ska Krister sitta och i det andra kommer personen som vi just nu söker som produktionschef.

Det kommer bli riktigt bra när det är klart.

Sep
14

Våra verktyg på mässa i Australien

flextool_down_under

Förra veckan ställde vår återförsäljare Australien Pipelining Supplies ut på No-Dig Down Under 2015. De var på plats med vår serie verktyg för relining i fastighet - Sactools.

Det var en lyckad mässa och det fanns ett stort intresse för Sactools Flextool BL, vårt grenrörsverktyg ska går igenom böjar och även kan installera grenrör via stickledningen.

Läs mer om Australian Pipelining Supplies: www.pipeliningsupplies.com.au

Jun
29

Vi firar vår jubilarer

Igår fyllde Krister Persson här på Sacpro 40 år. I fredags bjöd han på tårta för att i förtid fira att han skulle fylla jämt. Det var inte vilken tårta som helst utan en pistmaskin-tårta. Just pistmaskinkörningen är ett av Kristers stora intressen.

Krister 40

Grattis Krister!

 

Piste Caterpillar

Högklass på tårtan.

 

Goran 60

Vi har under våren haft fler som fyllt jämt. Den 8 juni fyllde Göran Montin 60 år. Grattis ännu en gång Göran!

Jun
18

Sacpro stängt på midsommarafton

Fredagen den 19 juni håller Sacpro stängt på grund av midsommarfirande. Vi öppnar åter som vanligt på måndag den 22 juni.

Trevlig midsommar!

May
08

Dags att resa hemåt

Ro-Ka-Tech är slut för den här gången. Nu återstår bara att riva montern och packa ihop allt för att imorgon bitti resa hela vägen hem till Falun. Tack för den här gången.

bild 3

bild 5

bild 2

bild 4

bild